Post by ashitamennont on Feb 12, 2022 13:55:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Big Bang Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Big Bang Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب توکن های بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Big Bang Evolution 2022 version ▞▞▞
تبلیغات بسیار طولانی، بیش از 30 ثانیه برای هر چند دقیقه یک تبلیغ بسیار طولانی است. در حال حذف نصب
از این بازی متنفرم
Big Bang Evolution Arcade gmut
خیلی خیلی خوبه حتما نصبش کنید 1000 ستاره هم کمشه⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
من به شعله تسلط دارم
بدبدبد
سزاوار 0 ستاره است
نه آن پول نقد
این یک بازی عالی است، اما بعد از بمب نهایی Phoenix، من سعی می کنم به عقب برگردم تا زمان هسته ای را انجام دهم، نمی دانم چگونه 10 ستاره اگر بتوانم
بد بد
بازی سریع عالی
این بازی احمقانه مانند نابود کردن شهر است، اما واقعاً یک بازی است که در آن تنها کاری که شما انجام می دهید ادغام است و انفجار بزرگی وجود ندارد، من به شما گزارش می دهم که در مورد بازی دروغ گفته اید به گوگل حتی بازی نکنید ارزش آن را ندارد
😑😑😑😑😕😕
یک بازی دیگه مثل این هست
خوب ساخته شده و همه چیز خوب است، اما بازی بسیار کسل کننده است و من وقتی بازی را تمام کردم اصلاً احساس موفقیت نکردم. مدتی منتظر آن لحظه بودم تا بتوانم آنقدر راضی باشم که بازی را حذف کنم.
بازی سرگرم کننده نیست ولی برای اول خوبه اما برای این یک ستاره کم کردم چون پیست سخته ازاد کنی من ۲ تا پیست بیشتر ندارم یا شاید شما بهگین سیاره نمیدونم ولی بازی خوبی هست دسته سازندش درد نکنه وای ولی اگر عععععععععااااااااااآاللللللییییییییی پیدا میکردم حتما حتما ۵ ستاره میدادم ممنون عالی بود
به جز کشیدن و ادغام بمب ها، به ندرت هر محتوا، کار زیادی نمی توانید انجام دهید
این داره بازی منو خراب میکنه😩😫😞😠😡🤬
بازی واقعاً خوب است اما مشکلاتی وجود دارد. 1 قلک به درستی کار نمی کند.2 شمارش معکوس ماموریت فقط زمانی به حساب می آید که شما در بازی هستید. 3 سیارات قیمتشان بالا رفته است. اگر آن را درست کنید به آن 5 ستاره می دهم. شاید شما می توانید یک دکمه پرستیژ اضافه کنید که 1 قطره اتم دیگر اضافه می کند و شاید بتوانید ارتقاهای دیگری مانند اضافه کردن یک شمارنده اتمی دیگر در هر دوره و کاهش قیمت هر بمب اضافه کنید.
خیلی تبلیغات داره
خخخخخخخخخخخخخ
برنامه فورس همیشه بسته می شود
بدون هدف بازی
😍😍😍😑😑😍😍😍😑😑😍😍😍😍😑
این بازی هیچ فایده ای نداره جز چرخیدن چرخ و زدن... خیلی احمقانه...
من همیشه ادغام ges را دوست داشتم و جنبه انتخاب بسیار جالب است بنابراین می توانم به عقب برگردم و تصمیم دیگری بگیرم.
بازی خوبیه
تبلیغات خیلی زیاد
خوب است، یک بازی کاهش استرس است
من قبلاً عاشق این بازی بودم و خیلی نزدیک به باز کردن تمام بمب ها هستم که در 67/72 هستم، سپس آخرین به روز رسانی اتفاق افتاد و همه چیزهای عالی این بازی اکنون خراب شده اند. حداقل یک بار در روز چرخش رایگان می گرفتم، هر چند ساعت یک بار پول قلک می گرفتم. اما اکنون دیگر از چرخش رایگان خودداری کنید، نه ساعتی که برای دریافت یک چرخش رایگان لحظه شماری می کند. حتی اگر اعلان های فشاری دریافت می کنم که آنها آماده هستند. و از همه مهمتر، من در یک ماموریت 12 ساعته بوده ام که بعد از 5 روز به علاوه همچنان ادامه دارد.
بد
بهتر از همه بازی های دیگر من در این دسته قرار میگیرم
Square Bird Boshqalar amu
من چهار از پنج را به ما می دهم زیرا به دلایل دیگری هر بار که بازی را بلند می کنم و به حالت بیکار برمی گردم کار نمی کند حتی اگر ساعت ها آن را رها کنم، همان پولی خواهم داشت که قبلا داشتم لطفا درستش کنید
میشه یکی لطف کنه بکه بازیش ب چیه
خیلی گنگ اما باحال
داف 4 ilit srs😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
بسیار اعتیاد آور است، می تواند به دست آوردن پول و جواهرات همراه با بمب آسان تر شود
همه چیز بهترین است اما پیشنهادی که به من دادی مشکل دارد
آهسته. تدریجی
بچه ها گوش کنید پوشش شما این است که کیم جونگ اون یک بمب اتمی را در آغوش گرفته است. بازی شما بسته می شود اگر آن را تغییر ندهید ...
عالی بود
بازی خوبیه ولی هیچ کدوم از متن ها برام نشون نمیده
من عاشق این بازی هستم اما به اشتباه حذفش کردم و تمام پیشرفتم را از دست دادم و در بازی حدود 23 درصد بودم پس چه خوب است که بتوانید بازی را حذف کنید و همچنان پیشرفت خود را داشته باشید.
پر از تبلیغات که نمی توانید آنها را ببندید.
خیلی خوشحالم که این بازی رو ساختن
کیر رم تو این بازی
لعنت