Post by ashitamennont on Feb 12, 2022 13:58:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nameless Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nameless Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne ključeve ▞▞▞
▞▞▞ Nameless Cat 2022 version ▞▞▞
NE NE KUPUJTE OVO TAKO JE MUČNO
Dobra atmosfera. Dobri likovi. Loše kontroliran.
Like a cat playing a mouse, he appears to capitulate to Narê's ... of the nameless boys in black to throw the ambassador down the cliff.
Jednostavna, ali nevjerojatna grafički dizajnirana igra. Ali imam jedan problem - tipka za skok donijela mi je previše boli i obično zbog toga bjesnim da napustim igru 😅. Većinu vremena neće raditi kada mi treba. Trenutno sam zapeo na jednoj pozornici jer moj lik neće skočiti, bez obzira koliko dugo ga držim, bez obzira koliko brzo ga dodirnem - čak sam pokušao poslati spam i još uvijek nije išlo. Možete li riješiti ovaj problem? Želim doći do kraja priče bez ponovnog prekida bijesa.
TE nagr SL ad C RA PU: F M In A a ta E LA : 2 te OS KRA SH: GB l Ato L7 ble P : N ... crypto.cat, https:// mewe.com ), peer-to-peer networking (bitcoin.org,
Bilo je u redu i slatko. Do razine 15. Kako bi to itko trebao pobijediti, dovraga?! Nema kontrolnih točaka, mačka nije dovoljno brza, nije skočila dovoljno visoko.
i medijske akcije Instaliranje javnosti kojima smo željeli revalorizi- ... their own (like watching cat videos). ... Unknown Hero, Nameless Histories;.
Slatka igra, ali se stalno osjeća kao da je odgovor stalno birati sami sebe. Unosi akcije dosta zaostaju za donošenjem odluka. Na primjer, ako trebate preskočiti nadolazeću raketu, morate čekati jako dugo da je preskočite ili ćete sletjeti na projektil jer putuje tako sporo
Još jedna platforma na kojoj morate ići na određeno mjesto na vrlo pojednostavljenim etapama. Ekstremno loše kontrole stvarno šteti onome što bi inače bila vrijedna avantura (igra malo lošije od "Donkey Konga" u arkadnom ormaru), a kako zapravo ne čini ništa novo ili užasno zanimljivo, teško se prodaje. Simpatična grafika, ali postoji stotinu sličnih igara s manje mučnim kontrolama.
Akcija. Ažuriraj : December 23, 2020. Zahtjevi : Android 4.1+ ... 2021-04-27. Super Cat World : Syobon Action HD ... 2021-09-03. Nameless Cat.
Sanitarium
Sjajan i izazovan platformer. Soundtrack je bio odličan. Kasnije razine imaju bijelu palaču iz Hollow Knight težine iako nije tako teško kao put boli. Lol. Borbe s šefovima također su bile lijepe i izazovne. Jedina iskrena zamjerka je da bih volio da ima više razina.
Bilo je super zabavno, ali je prestalo raditi nakon prvog seta razina
Ova igra mi daje Catbird vibracije, pa ako uživate u ovome, igrajte catbird! Igra je slatka sa slatkom grafikom i glazbom, ali kontrole su malo preteške i ne baš zadovoljavajuće
#nogue Tumblr posts
Slatko, volim sve u ovoj igrici. Zvučna grafika tako slatka. Ali ponekad je teško kontrolirati primjer skoka. Općenito lijepa igra. Želim vam sreću u budućnosti i razvijajte još slatkiju igru poput ove.
Smeće samo smeće nemojte ni razmišljati o preuzimanju
Možda ne za mene.
Obično ne komentirajte, ali ova igra je super i volim umjetnički stil i pozadinsku glazbu! Super sladak i zabavan za igru! Nadam se da ćemo vidjeti još ovakvih igrica!
Nekako dosadno i ponavljajuće. Skakanje je teško kontrolirati, a neki od likova s kojima razgovarate imaju psovke. Ova igra je prilično depresivna..
Kontrole su previše... zdepaste, zaostale često ne reagiraju na moj dodir, a za platformersku igru kontrole su kritične. Molim te popravi. Volim bezimenu mačku, ali kontrole tjeraju da se prestane bjesniti
Nameless Cat Darbības spēles upcg
Sve je lijepo, ali skokovi su vrlo skliski, pa su precizni skokovi teži nego što bi trebali biti
Aplikacija Move On omogućena je za iPhone 3 GS, 4 i 4 S te iPad, a podržava ... of staff - who at the moment remain nameless - and although next year may be.
Sjajno! Kontrolama je vrlo jednostavno upravljati, a igra je sjajna! Još nisam prešao razinu kapije, jer je jako teško. U svakom slučaju, ono što mi se sviđa u ovome su dubinske razine koje su izazovne i zahtijevaju od vas da se stvarno potrudite u igri, za razliku od nekih drugih mobilnih igara. Ali, mala stvar koju treba popraviti po meni je prva razina šefa. Ili sam samo glup i radim to krivo, ili je to zapravo tako teško učiniti. U svakom slučaju, preporuka 9/10, odlična igra!
Nisam veliki obožavatelj ove igre, jednostavno nije dobra s grafikama i treba je još poboljšati
igra je dobra ali zadnja razina..u MORAŠ popraviti. Pokušao sam ga pobijediti 3 SATA!!! uspori čudovište ili tako nešto!!!!!!!!
Formula Car Racing: Car Games কৌশল owhv
Ova igra je super, ali imam mali problem. Razina 15 je jako teška da ne mogu više ni napredovati. Nisam toliko strpljiv u igranju ove igre jer stvarno želim ići na sljedeću razinu. Igra je stvarno super i grafika je slatka, ali možda, samo možda, promijeniti razinu?
Igra je bila zabavna, kao i zagonetka. Ali poteškoća me natjerala da umrem 999 puta i nisam se ni šalio. Nameless Cat je odlična igra s dobrom glazbom, ali ponekad jednostavno lebdim i natjeram da umrem. Ako Kotoba produži ovu igru, jamčim vam da će biti zabavnije. 4,5/5
Glovo Archives - Wilson's Media
Nevjerojatna igra, slatki vizuali i bez PRISILNIH mikrotransakcija. Oglasi ničemu ne smetaju, a skinovi se otključavaju putem istraživanja. Ali... ja sam loš i ne mogu proći pored prvog šefa.
Ovo je bila sjajna igra, ali kontrole su sranje. Idete presporo u zraku i zamke je bilo teško završiti jer je mačka bila prebrza, ali općenito mi se svidjela priča i igra.
Vrlo dobra igra, ali je većinu puta jako neugodna i nemoguće je završiti
TAKO JE EMOCIONALNO
Visina skoka mogla bi biti bolja.
NE dajem vam pristup svom računu. Pokušavam igrati igrice, a ne dati svoj google račun.
Psovanje i vrijeđanje bez razloga. Pretjerano s podučavanjem. Generički. Nije loše, samo dosadno. Estetika je fantastična, umjetnost i glazba 5 od 5.
Prilično loši prvi dojmovi. 'Dijalog likova' je sulud, a već sam umoran od njihovih krilatica. Mačka je skliska kurva. (Kontrole su loše.) I kunem se da njegova glavna mehanika teleportiranja uopće nije jasno spomenuta. Zagonetke nisu dobro osmišljene. Neprijateljski hitboxovi su nedosljedni. Njegov sustav oglasnih kontrolnih točaka je dobra ideja, pogrešno napravljena. Ima ih nakon prvog skoka. I zapravo ne štedi kada ga koristite. A reklame nakon svake smrti moja su nova najmanje omiljena stvar.
“Hvala bogu, nikada nisam sebi dozvolio da povrijedim ničiju čast i ugled.”36 ... this concept is a second-order term for an otherwise nameless phenomenon.
Nameless Cat ઍક્શન pae