Post by ashitamennont on Feb 12, 2022 14:16:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of the Kings ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of the Kings IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa zlata ▞▞▞
▞▞▞ Rise of the Kings 2022 version ▞▞▞
Je to v poriadku, osobne si myslím, že reklama bola veľmi zavádzajúca. Predpokladal som, že to bude trochu ako hra sultánov, ale nie je. Je to v poriadku, ale nie je to hra, o ktorej som si myslel, že bude.
Skvelá hra, ktorá vás zabaví výzvami a vylepšeniami. Treba povedať veľa pozitívnych vecí. Len to skúste a vytvorte si vlastný názor.
Ako tolerujete lvl 17+, aby ste zaútočili na lvl 8? Ako je to spravodlivé? Mali byť obmedzenia, kto môže na koho zaútočiť. Za to dostanete 2 hviezdičky.
Láska láska láska túto hru. Skvelé na pomoc pri plynutí času. Spoznal som ľudí z celého sveta!!!! Prajem si však, aby ste si mohli kúpiť veci ako železo a striebro vo VIP alebo aliančných obchodoch a/alebo získať viac zadarmo mám tisíce na obilie a drevo.
Je dobrý, chcem len grafiku. Aby vyzerali lepšie. Odporúčam hrať túto hru, ktorú má. Veľa potenciálu. A vďaka tomu máte zo seba dobrý pocit.
Aká zábava, keby som za veci zaplatil, bolo by to lepšie
Hráči platia za hranie. Pred smrťou sa nedá postaviť.
Môj obľúbený, veľa skupinového klábosenia, vyberte si dobrú alianciu! Veľmi dôležité pre váš pokrok a zábavu z hry. Ak chcete hru, ktorá vyžaduje plánovanie a taktiku, tu je.
Táto hra bola zďaleka spravodlivá a vyvážená, kým nepredstavili legendárne hrady. Je absurdné, koľko medailí potrebujete na upgrade. Arcana Tower je viac ako smiešna s množstvom tajomných kameňov, ktoré je potrebné vylepšiť na výskum. Hral som 2 roky a už nemôžem súťažiť vo fáze budovania a výskumu. KvK je nemožné, pokiaľ nemáte legendárny 3 hrad s t11. Tí istí ľudia v drakovej výzve nemôžu súťažiť. FOH teraz stojí drahokamy. Táto hra už nestojí za čas
Kedysi to bolo najlepšie na trhu, ale teraz je zavalené množstvom akcií a balíčkov, ktoré si musíte kúpiť, aby ste zostali relevantné. Veľmi zábavné na prvých úrovniach a pekne vyzerajúce, ale v neskorších fázach to stojí niekoľko tisíc dolárov za vylepšenie hradu, nehovoriac o tom, že na dokončenie všetkých denných úloh musíte byť online celý deň. Nestrácajte svoj život a peniaze.
Hra sa nedávno zmenila iba na raj pre míňateľov. Všetci chápeme, že v konečnom dôsledku ide o biznis. Ale spustenie príliš veľkého množstva veľkých aktualizácií vo veľmi krátkom časovom období vytvára obrovskú priepasť medzi míňajúcimi a nemíňajúcimi. Namiesto odstraňovania už existujúcich chýb a udalostí získavame viac udalostí s novými chybami a jednoducho vás prinútime míňať. Skrátka, hra už nie je taká zábavná ako kedysi.
Rise of the Kings Стратегії hnw
Hranie hier je v poriadku, ale balíčky sú príliš drahé na to, čo dostanete. Vzhľady hradu by mali byť trvalé za 100,00
Toto je skutočne skvelá hra svojho druhu s množstvom vstavaných mini hier. Najlepšie svojho druhu a za hranie sa neplatí. In Game Rewards sú práve to, skutočné herné odmeny za hranie. Grafika, soundtrack, zvukové efekty ohromujúce. Získa 5 hviezdičiek vo všetkých ohľadoch
Rise of the Kings - Gamota Chiến thuật ttz
Hra bývala zábavná a vzrušujúca, teraz je úplne zameraná na platenie za výhru hráčov. Každý aspekt hry bol teraz zničený pre ľudí, ktorí nemíňajú veľké peniaze. Veľmi sklamaný.
Hrám od prvého týždňa spustenia Roku, skvelá hra, rád by som od seba urobil skvelý návrh a 90% hráčov sa rozpráva v 3 kráľovstvách, ktoré sa nachádzajú,, Prosím, prosím, prosím tvorcov Roku, Opravte to tam, kde sa dá obchodujte s (3)8-hodinovými štítmi za (1)24-hodinovými štítmi & (3) 24-hodinovými štítmi za 3-dňový štít PROSÍM, VEĽA NÁS MÁ VIAC VIAC (100) 8-hodinové štíty & 24-hodinové štíty a veľa z nás nemôžeme sa prihlásiť každých 8 hodín kvôli našim 10 a 12 pracovným zmenám. Pomôžte nám, verným hráčom
Nesťahujem novú aktualizáciu. Čakalo sa niekoľko hodín, stále sa nesťahuje. Milujem túto hru, ale teraz ju už nemôžem hrať, musím ju odstrániť.
Nejako som sa okamžite zamiloval do tejto, ďalšej vojnovej hry s vlastným názvom, ktorá je celá o míňaní, čakaní a opakovaní. Možno to bolo tým nádherným umením a celkovým epickým pocitom. Ale prepadol som tomu. Toto je majstrovská monetizácia. Potom som si uvedomil, že terén je len pekný obrázok, keď jednotky kráčali po vode a cez hory. Po odoslaní ich nie je možné znova objednať. Obrovské aliancie nasávajú všetkých hráčov a nerobia nič iné, len farmárčia. Ale hej, ten impulzný nákup bol určite skvelý!
Dobrá hra, pekná grafika, ale všetko je také drahé, hral som veľa herných stratégií a myslím si, že táto hra je najdrahšia
Celkovo je to plný balík zábavy 100% (čas), aj keď už boli potrebné určité požiadavky ✅ hotovo Úžasná hra rank # 1 S pozdravom🙏 ale prosím pomôžte s červenými a modrými drakmi a červenými úlomkami, pretože platiaci hráči dostávajú neznesiteľné štatistiky pre vojnu takže pre tých, ktorí nemíňajú, je to ťažké. Aby som bol úprimný, kto nemíňa, dáva vám čas online, ktorý sa rovná času, ktorý míňate, takže dajte niekomu lepšiu odmenu
Chytlava hra. Ja som v K23 u VVV. Hladam slovakov kdekolvek...
Rok je najlepšia bojová hra. Ale hrať sa oplatí. A nielen 100, ale väčšina veľkých hráčov minula 10-tisíc. 1 v našom kráľovstve minul 100 tis. Existuje 380 kráľovstiev, ale väčšina je mŕtva. Rok odmieta zlúčiť mŕtve kráľovstvá. Tí, ktorí míňajú peniaze, našli spôsob, ako konkurovať tým, ktorí míňajú peniaze, takže to rýchlo napravili a odobrali odmeny tým, ktorí míňajú peniaze. Nedávno im zakázali možnosť kontaktovať ich. Takže žiadny spôsob, ako získať pomoc. Milujem túto hru, ale neodporúčam ju.
Hra ma baví. ale je mi zle, že sa nemôžem znova prihlásiť. A malo by sa zaviesť viac podujatí, ktoré môžu spojiť ľudí a podporiť tých, ktorí neutrácajú peniaze....
Udalosti sú pevné, takže dostávate iba zlé veci, aj keď za hranie platím, stále dostávam hrozné odmeny
Trvajte príliš veľa času na otvorenie a opravte to
Hra je nudná. K väčšine obsahu nemám prístup, pretože táto hra je platená za výhru. Jediný dôvod, prečo to hrám, sú body na Mistplay. Zastavte s platom, aby ste vyhrali. Urobte to, čo robil warframe, všetko je prístupné, len musíte drieť, aby ste to získali. Neplatím za bezplatnú aplikáciu. Neexistujú žiadne aplikácie, ktoré stoja za peniaze.
Táto hra je absolútne vzrušujúca, ale s množstvom stiahnutých aktualizácií jednoducho nemôžem stiahnuť žiadne nové a budúce ďalšie aktualizácie. Chystám sa vyvinúť aplikáciu, v ktorej bude uchovávať a aktualizovať všetky moje aplikácie bez problémov, tak načo si dobrý pre Ai so všetkými tvojimi ... dolármi?
Všetky balíčky bez ohľadu na národnosť by mali byť rovnaké a nie sú. Naša aliancia má priateľov z rôznych krajín a niektoré krajiny majú celkovo lacnejšie balíčky. Ľudia kvôli tomu citujú hru. Dane sú veľmi odlišné, keď Vietnamci dostávajú vražedné obchody, zatiaľ čo iné krajiny platia celkovo vyššie ceny. Príliš veľa ľudí opúšťa hru, pretože nemôžeme súťažiť rovnako.
Staňte sa veľmi nespravodlivým voči hráčom bez peňazí a chamtivým, neexistuje spôsob, ako pokračovať bez míňania veľkého množstva peňazí. Po 4 rokoch a viac ako 15 000 $ hľadám novú hru, pokiaľ sa veci nezmenia😥 musí byť nejaká rovnováha
toto je dobrá hra, zákaznícka podpora je trochu pomalá, ale nakoniec odpovie a pomôže vyriešiť problémy. jediná vec v hre je, že občas obsahuje nejaké chyby, ktoré sa nezdajú byť opravené. celkovo pekná hra a správne doručenie vždy, keď som si kupoval balíčky až doteraz. len tak ďalej!
Zákaznícky servis úplne HROZNÝ!!!!!! Hra mala v posledných dňoch problém. Zjavná chyba, ktorú ešte musia opraviť. Ale nepriznaj. Hovoria, že je to náš problém. Podľa iných recenzií je to štandard. Ak nemáte iPhone, neobťažujte sa. Ak existuje problém, existuje odpoveď. Bola by to skvelá hra, keby sa dostatočne starali o svojich zákazníkov. A samozrejme mať iPhone
Hra sa prestane načítavať o 99 %
Rise of the Kings रणनीति vtka
Ak sa vám táto hra trochu páčila, odporúčam King's Choice. Vyrába ju tá istá spoločnosť, ale je to oveľa lepšia hra. Je ľahšie postupovať bez peňazí a server, na ktorom som, je super cool. Túto hru hodnotím 4/10, ale King's Choice hodnotím 10/10. Pokúsiť sa!
Táto hra sa mi páči, ale medzi platiacimi a neplatiacimi hráčmi je obrovský rozdiel. To je naozaj zlé.
Hra je v poriadku, ale za výhru hráčov sa platí toľko peňazí a obrovské super aliancie, ktoré zdrvujú každého, takže nikto nemá šancu, ak práve začína, pokiaľ nevyhodí veľkú sumu peňazí.
Je to naozaj návyková hra. Táto hra sa mi veľmi páčila, ale po nejakom čase som ju začal nenávidieť, pretože jej vývoj trvá bez vynaloženia skutočných peňazí. Oprava v roku 2021 táto hra shcks
Človeče! Milujem túto hru Teraz je to moja obľúbená hra, ale v ďalšej aktualizácii môžete pridať tematickú hudbu, ako napríklad vytvorenie vlastnej hudby s vojnovou tematikou, keď ste vo vojne. To bude legitímny vole! Každopádne je to skvelá hra Ever!
Zničil to novou aktualizáciou. Hrám od 1. dňa. Minul som veľa peňazí. Prvý pán veliteľ. Bojovalo sa 7 dní o prvý trón. Viem, že musíme minúť, aby sme zostali silní. Strávim, takže to nie je veľký problém. Ale ničiť hru neustálou aktualizáciou a spúšťaním hrdinu za hrdinom, robiť ostatných hrdinov zbytočnými, je bezmozgové myslenie. A teraz to doplniť spustením legendárnych 10 hradov a t13s. Keď 95% hradu Legendary 6 ešte nemá T12. Táto aktualizácia mala byť v novom roku. 😡
zábavná hra, ktorá pomáha tráviť čas.
Vzostup kráľov (rok) je zábavná hra. Páči sa mi herná mechanika, ako je popolavá svätyňa a pokusy, a mnoho ďalších doplnkov, ktoré sa objavia. moja jediná sťažnosť a nie je to v skutočnosti sťažnosť je výzva na zabitie draka, ktorú nastavili, takže musíme hľadať pomoc na zabitie draka z iných zdrojov sociálnych médií namiesto toho, aby sme našli pomoc v samotnej hre. Plne chápem, prečo to tak zariadili, ale myslel som si, že práve preto sa stali promotérskou dohodou.
Nič ako reklamy, toto je vaša typická budovanie základne a ničenie základne iných. Nezaujíma ma štýl, aj keď je komplikovanejší ako priemer.
Chcel by som navrhnúť zmenu alebo dať viac vzrušujúceho herného zážitku. ako bojujú na ihrisku. a pri dobývaní hradov. prosím urobte to. míňame veľa dolárov v tejto hre a myslím si, že si zaslúžime užiť si hru. dúfam, že chápete, čo tým myslím. Od nás hráčov bude ohodnotená 5 a poskytne pozitívnu spätnú väzbu na túto aplikáciu.
Vytvoril som alianciu 333slovensko.Kto chce,nech sa pridá.
라이즈 오브 더 킹즈(Rise of the Kings) 전략 llnl
Bavilo ma hrať s a proti mnohým ľuďom z celého sveta.
Kedysi som miloval. Som v kráľovstve 455 a zdá sa, že tu nedostávame žiadne aktualizácie. A musíte to urobiť, aby ste mohli zmeniť kráľovstvá na akejkoľvek úrovni, nielen pod úrovňou 6. Naozaj by ste mali umožniť hráčom, aby mali možnosť presúvať kráľovstvá kedykoľvek za určitú cenu.
Je veľmi ťažké, alebo skôr nie je možné získať dobrých hrdinov, pretože všetci sú silne zamknutí za výplatnými múrmi a ak ich chcete, je ťažké ich vylepšiť, aby boli dostatočne dobrí na použitie v boji.
Battle Combat Strike - PvP FPS ผจญภัย bqj
zážitok je úžasný grafika je tiež úžasná je to zabijak času, ale stretneš ľudí z rôznych krajín je to hra na vyskúšanie Nie som veľmi na hry ako je táto, ale zmenilo ma to milujem to a ešte chvíľu budem hrať .
je zábavné hrať, ale môže sa cítiť skôr ako práca než ako zábava, ostatní hráči míňajú viac, aby získali viac, než spravujú kráľovstvo, ako uznajú za vhodné
opäť ten istý problém. čo robíš. stiahnuť a skúsiť znova. 😠😠😠😠
Rise of the Kings रणनीति vtka
Mne to funguje na mobile. Na počítači som neskúšal. Lukáš Hudák...je vás viac Slovákov? Ja som u nemcov Kingdom 12. Hľadal som doteraz slovákov a až teraz som sa dostal k tomuto. Svet 2 je ten s francúzskou vlajkou?
Je to zábava. Dostanete veľa diamantov a zrýchlenie bez toho, aby ste museli minúť cent. Som závislý na odomykaní hrdinov!